Хляб с тиква

 

По рецептата за тиквените понички http://pechen.bg/?p=1327

, но след първото втасване 1.5-2 часа, се оформя за хляб( най-добре с омазнени ръце) и се слага върху хартия за печене( най-добре в плитък съд). Покрива се и се оставя за 45-60 минути да бухне двойно( да се внимава да не превтаса).

Пече се в предварително загрята на макс фурна за 23-25 минути( първите 7 минути с пара). Вратата на фурната се отваря на 2-3 пъти след 12-та минута, за да излезе излишната( вече) пара.

 

 


Вашият коментар

Connect with:

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>