Суши с нахут и кускус

 

Оригинална рецепта на работилница Печен

 

Балансирано в своя разкош съчетание на есенциални( ако въобще има такава дума) елементи от прочути кулинарни школи, като акцентът разбира се попада върху арабската( по принцип хаотично пръсната и омазана ) част- тук концентрирана в една величествена хапка.

Който успее с абсолютно сериозно изражение на лицето да каже името на тази манджа, моментално получава една порция безплатно.

 

 

начин на приготвяне:

 

кори нори

домашноприготвен хомус

кускус( най-добре приготвен с бульон)

варен морков

 

Норито се маже първо с хомус, после се поръсва с кускус и накрая се слага моркова. Завива се както суши.

 

 

 

Вашият коментар

Connect with:

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>