Амарети с мак

Тези сладки по чуден начин правят кухнята ни да се изпълни с емблематичния за всяка немска пекарна неустоим аромат- моментално разпознаваемата комбинация на печени бадеми и маково семе.

 

 

 

Начин на приготвяне:

Към класическата рецепта за амарети: http://pechen.bg/?p=496 се добавят 3-4 сл маково семе( а може и малко сушени червени боровинки( както е на снимката)) и се продължава по описания начин.

 

 

 

 

Вашият коментар

Connect with:

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>