Реване с желе от нар

  Месеците на иранската кухня продължават с изтънчени шедьоври и изкушителни до неустоимост ъпгрейди.

 

 

прави се по рецептата за Реване ( ъпгрейднато): http://pechen.bg/?p=164

със следните разлики:

- наполовина грис / брашно, а не само с грис

-без кокосови стърготини

- без ядки

- залято с желе:

2 чч сок от нар

4 сл захар

желатин за 0.5 л течност:

следват се инструкциите на пакета и с готовото( започващо да се стяга) желе се залива вече сиропираното( най-добре двойно сиропирано) реване.

 

 

 

3 коментара по „Реване с желе от нар

  1. Pingback: Реване ( ъпгрейднато) | Печен

  2. Здравейте,може ли да препоръчате пълнеж за лека торта която да направя.От горе и от страни искам да я покрия с захарен фондан,но незам и какъв крем трябва да сложа между тортата и фондана.Взела съм текстурна подложка която искам да пробвам.Предварително благодаря!Хубав ден!

  3. Привет:)
    „лека“ торта покрита с фондан звучи малко противоречиво и е изпълнимо само ако не се яде самия фондан.
    крем между блата и фондана по-добре да не се слага, но ако все пак трябва- може да се сложи някой плътен и неразтичащ се ( като например този: http://pechen.bg/?p=1820)
    весело печене:)

Вашият коментар

Connect with:

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>