Гъби с коприва

 

2 шепи гъби се задушават заедно с малко лук в масло за 8-10 минути.

Заливат се с бульон, малко смлян кардамон и бял пипер, бахар( по желание се добавят пресни грах, боб и пр.).

На тих огън се оставят за 15 минути.

Добавят се 2 шепи копривата( ако е суха се прибавя заедно с бульона и подправките) и няколко стръка пресни подправки( магданоз, лук, девесил и пр.) и сол на вкус.

Когато отново заври се маха от огъня.

 

 

 

Вашият коментар

Connect with:

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>